Λόγω του αυξημένου όγκου παραγγελιών που δέχεται η εταιρία μας και σε συνδυασμό με τον αυξημένο όγκο εργασιών των μεταφορικών εταιριών σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις εννέα (9) επιπλέον εργάσιμων ημερών από τους αναγραφόμενους χρόνους παράδοσης. Οι ίδιοι χρόνοι παραλαβής ισχύουν και για παραλαβές από τις αποθήκες μας.
Όλα τα ανωτέρω ισχύουν μέχρι νεωτέρας και προφανώς θα αναθεωρούνται και θα προσαρμόζονται στις ανάγκες που προκύπτουν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με την φόρμα επικοινωνίας πατώντας Κλικ εδώ!

Spring & Summer Chairs!

Posted by   John Doe
09/05/2019
Ως οιωνός του καλοκαιριού, η άνοιξη δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγές σε πολλές εκφάνσεις της ζωής μας αλλά και πιο συγκεκριμένα στον προσωπικό μας χώρο!

Πολλές φορές ακόμη και ασυναίσθητα, όταν καταφτάνουν οι πρώτες ζεστές μέρες της άνοιξης νιώθουμε την ανάγκη να διαμορφώσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου, με κάτι πιο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό.

Στο Aboutliving.gr θα βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τόσο τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, όσο και το μπαλκόνι σας ή ακόμα και την κουζίνα σας!


Αποκτήστε τα σήμερα εδώ