Μεταφορικά

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Η Εταιρεία συνεργάζεται με υπηρεσία ταχυμεταφορέων (courier), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της Εταιρείας, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Τα έξοδα αποστολής για την Αθήνα κυμάινονται απο 5 έως 15€

Για Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας και από τα καταστήματά μας ΑΧΑΡΝΩΝ 265, κατόπιν πάντα συννενόησης με το κατάστημα ότι υπάρχουν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει - κατόπιν επικοινωνίας - και μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών, την επίδειξη, τοποθέτηση και ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται με επιπλέον κόστος και δεν ισχύει για όλους τους κατασκευαστές πανελλαδικά.

Η παράδοση των προϊόντων σε προιόντα μεγάλου όγκου γίνεται επί πεζοδρομίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει η χρέωση του μεταφορέα.