Τρόποι αποστολής

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ


Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο(πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για την Αθήνα και τον Πειραιά).

Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας στην επαρχεία (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο τρόπο αποστολής ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, στο πρακτορείο μεταφορών θα παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των προϊόντων πάντα κατά την παραλαβή, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε άμεσα κατά την παραλαβή. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 1-10 ημέρες εργάσιμες ανάλογα της διαθεσιμότητας των προϊόντων και της περιοχής που θέλετε να αποσταλεί. Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης και επαλήθευσης  της παραγγελίας σας.

 

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 21 08 31 33 30 - 21 08 31 33 32

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά συμβεί κατά την μεταφορά. Την πλήρη ευθύνη την αναλαμβάνετε εσείς και η μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής από Αθήνα μέχρι και της εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας στην Αθήνα. Γνωρίζεται δηλαδή από πριν για την επιπλέον χρέωση που θα έχει η παραγγελία σας για την αποστολή της στην διεύθυνση που έχετε δώσει στο σύστημα κατά την καταχώρησή της. Η εταιρεία μας φέρει ευθύνη για την μεταφορά και την ασφάλεια προϊόντων μέχρι και την παράδοση της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρεία όπου γίνεται πάντοτε έλεγχος για την ακεραιότητα των προϊόντων.

 

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή, την παραγγελία σας θα την παραλάβετε από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην διεύθυνση 

> Αχαρνών 265 Αθήνα 10446

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια, την φύλαξη των προϊόντων και για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά και παραλαβή τους μέχρι την έδρα μας. Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των προϊόντων πάντα κατά την παραλαβή, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε άμεσα κατά την παραλαβή. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 1-10 ημέρες εργάσιμες ανάλογα της διαθεσιμότητας των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης και επαλήθευσης της παραγγελίας σας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στις εγκαταστάσεις μας θα έχετε ενημέρωση από εκπρόσωπό μας ότι μπορείτε να έρθετε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δεν θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής*.

*= Εξαιρούνται κάποιες κατηγορίες προϊόντων.